top of page

Ücretsiz Fonts


http://graphicburger.com/
 

Web’in en güzel tipografisinin göz kamaştırıcı bir koleksiyonu, size ilham verecek ve muhteşem kaliteye sahip birçok ücretsiz yazı tipi sunacaktır. FontSquirel: El ile seçilen ücretsiz fontların çevrimiçi en büyük koleksiyonu. Site, ihtiyaçlarınız için doğru yazı tipini bulmak için harika bir filtreye sahiptir. Tasarımcılar bu yazı tiplerini kişisel ve ticari projeler için kullanmakta serbesttirler.

FontFabric: Bulgar tipografi tasarımcısı Svet Simov'un eseri olan Font Fabric, Web'de bulabileceğiniz en etkileyici kaliteli font koleksiyonudur. Site, çoğu Kiril alfabesini destekleyen 90 adet ücretsiz font içeriyor. Kişisel ve ticari kullanım ücretsizdir.

Google Yazı Tipleri: Google’ın ücretsiz yazı tipi seçimi, ücretsiz lisanslı baskı ve web projeleri için 900'den fazla yazı tipi sunar. Google Yazı Tipleri, en iyi arama deneyimi için fontu genişlik, stil ve eğimle filtrelemenizi sağlar. Google Yazı Tipleri kitaplığındaki tüm yazı tipleri için ticari kullanıma izin verilir.

MediaLoot: MediaLoot tarafından sunulan birçok freebenin sadece küçük bir kısmı, tasarım kaynak yer imlerine eklemek için iyi bir dizi benzersiz yazı tipi sunar. Tasarımcılar İçin Ücretsiz Hediyeler: Kullanılmayan ticari kullanıma uygun, benzersiz bir stile sahip bazı harika, özel yapım yazı tipleri. Site, sonraki kategorilerde sunulan çok daha fazla freebies sunuyor.

FreebiesBug: Bu yazı tipi koleksiyonu bazı güzel el yapımı, özel yazı tipi tasarımlarını içeriyor.

Antetli Yazı Tipleri: Vintage tasarım projeniz için eski, klasik antetli yazıların mükemmel bir koleksiyonu. Bu tek tip süslenmiş yazı tiplerinden yararlanın ve her yazıya eşlik eden muhteşem küçük resimler ve tasarımlarla bir sonraki projeniz için ilham alın. Freebies Bay: The Freebies Bay'in bu şık fontlarıyla modern tipografi dünyasına dalın. Site, farklı yazarlardan çok çeşitli yazı tipi stilleri sunar ve ek grafik kaynakları için de mükemmel bir kaynaktır. İlham Hut: Burada bazı harika el yapımı yazı tiplerinin yanı sıra harika ek ücretsiz tasarım kaynakları da bulabilirsiniz.

 

Link : http://graphicburger.com/

96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page